Kosova

Sipas mediave serbe, Gana ka tërhequr njohjen e Kosovës

Shteti i Ganës është shteti i 16-të që është tërhequr nga njohja e pavarësisë së Kosovës. Kështu ka thënë sot ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daciç, shkruan B92.

Daçiq ka thënë se gjatë vikendit ka arritur nota e çnjohjes nga Ministria e Punëve të Jashtme të Ganës, në të cilën thuhet se është tërhequr nga njohja e Kosovës, përcjell albinfo.ch.

Sipas mediave serbe, deri tani është shteti më i madh që është tërhequr nga njohja e Kosovës, ndërsa bisedimet mes Serbisë dhe Ganës kanë zgjatur më shumë se një vit.