Muzikë

Soprano Marigona Qerkezi debuton edhe në Zvicër

Debutimi i saj i trefishtë, duke kënduar për herë të parë në Zvicër në rolin madhështor të ‘Giovanna d’Arco’.

Marigona Qerkezi ka një krijimtari të pasur artistike si soprano e shquar, ka shkelur shumë skena anembanë botës dhe vazhdon të marrë role të mëdha në shumë evente artistike, shkruan albinfo.ch.

Marigona Qerkezi, e cila me zërin e saj të fuqishëm dhe me paraqitjet dinjitoze është duke mahnitur botën, është fituese e shumë çmimeve të rëndësishme.

Ajo së fundmi do të debutojë në rolin madhështor të ‘Giovanna d’Arco’ në teatrin e St.Gallen, në Zvicër.

Paraqitjet e saj shquhen për profesionalizëm dhe me tonalitet të lartë. /Albinfo.ch