Lajme

Suedia heq shumicën e kufizimeve

Suedia hoqi shumicën e kufizimeve të mbetura të vendosura për shkak të COVID-19 të mërkurën, pavarësisht rritjes së numrit të rasteve.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për kufizimet në vendet ku realizohen festa të mëdha dhe distancën midis njerëzve, si dhe kufizimet në numrin që marrin pjesë në tubime dhe ngjarje, qofshin ato publike apo private.

Këshillat e Agjencisë Shëndetësore për të punuar nga shtëpia gjithashtu po hiqen.

Suedia ka qenë një “vend i ndryshëm” në aspektet e trajtimit të saj të sëmundjes, duke shmangur bllokimet e forta gjatë gjithë pandemisë.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI