Kosova

Tetë kompani nga Kosova për herë të parë po marrin pjesë në panairin ndërkombëtar “Gulfood” në Dubai

Për herë të parë tetë kompani nga Kosova po marrin pjesë në panairin ndërkombëtar të ushqimit dhe pijeve “Gulfood 2024”, një prej panaireve më të mëdha në botë, në industrinë e pijeve dhe ushqimit, me mbi 5,500 ekspozues që shfaqin qindra-mijëra produkte të shpërndara në 24 salla të mëdha, përcjell albinfo.ch.

Mund të jetë një imazh i 7 persona, ndriçimi dhe teksti

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), përkatësisht Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), ka siguruar hapësirën ekspozuese prej 66 m2 për kompanitë tona që të promovojnë produktet e tyre në këtë panair.

Mund të jetë një imazh i 9 persona dhe teksti

Kompanitë tona: “Frutti”, “Minex”, “Eurofood”, “Camel”, “VitaFood”, “Frutex”, “Ananasi Impex”,  dhe “Emona”, po ekspozojnë dhe promovojnë produktet e tyre para blerësve dhe vizitorëve nga shtete të ndryshme pjesëmarrëse si dhe po zhvillojnë kontakte me partnerët potencialë në panair për gjetjen e tregjeve të reja eksportuese.

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe teksti

Shtandi i Kosovës të hënën është vizituar edhe nga ambasadori i Republikës së Kosovës në Emiratet e Bashkuara Arabe, z. Xhabir Hamiti.

Në këtë panair përfaqësuesi i KIESA-s po zhvillon takime me pjesëmarrës si dhe po i njofton lidhur me klimën e investimeve dhe të bërit biznes në Kosovë.

Mund të jetë një imazh i 13 persona, ndriçimi dhe teksti

Produktet e kompanive gjenden në sallën: Al Mustaqbal Plaza, shtandi me numër: MP-A2.

Panairi “Gulfood 2024” po mbahet në Dubai të Emirateve të Bashkuara Arabe, nga data 19 shkurt dhe është i hapur deri më 23 shkurt 2024.