Shkurt.ch

Transferoni para nga Zvicra në Kosovë me 0% provizion

Për të gjithë bashkatdhetarët që jetojnë në Zvicër, transferet e të hollave për më të dashurit e juaj, posa janë lehtësuar përtej mase. Për më shumë, janë FALAS.

Të gjithë klientët që kanë llogari në ndonjë bankë zvicerane dhe shfrytëzojnë platformën ‘ebanking’ të bankës përkatëse, tani mund të bëjnë transfere në Kosovë pa provizion.

Ju duhet të kyçeni në platformën ‘ebanking’ të bankës me të cilën punoni dhe të mbushni formën siç është e shpjeguar në këtë link –  https://www.bpbbank.com/transferet-nga-zvicrra-ne-kosove-permes-postfinance-nuk-kane-provizion/