Kosova

Tri raste të dyshuara me korona virus në Kosovë

Pritet që të dalin rezultatet e anallizave

Tri raste janë paraqitur sot në Klinikë n Infektive të QKUK-së, të dyshuara për Coronavirus.

Një 69 vjeçar jo kosovar i cili kishte qëndruar në Itali dhe dy të shtetas të tjerë të Kosovës, 25 dhe 23 vjeç, raportojne mediat kosovare, përcjellë albinfo.ch

Tashmë nga që të tre janë marrë mostrat për analiza dhe janë dërguar në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike për verifikim.

Njoftimi i plotë:

Në Klinikën Infektive në QKUK, sot janë paraqitur 3 raste të dyshuara për coronavirus.

Një shtetas jo kosovar, 69 vjeç i cili ka qëndruar në Itali.

Dy shtetas të tjerë kosovarë, 25 vjeç dhe 23 vjeç, të cilët kanë ardhur sot nga Italia.

Janë marrë mostrat për analizë dhe janë dërguar në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike për verifikim. Klinika Infektive njofton se nuk ka nevojë për panik dhe shqetësim, meqë janë vetëm raste të dyshuara