Kosova

Varrosen kufomat e familjes Bllaca

Kufomat e pesë anëtarëve të familjes Bllaca tashmë janë varrosur në fshatin Cërnicë të Gjilanit.

Policja Valdete Bllaca dyshohet se vrau nënën, babanë dhe dy vëllezërit, e më pas veten.

Bllaca ka ushtruar profesionin e polices për një periudhë 20-vjeçare në Policinë e Kosovës, shkruajnë mediat kosovare, përcjell albfino.ch.