Boks dhe mundje

Vëllezërit Seferi në ring më 16 mars në Austri

Ata gjithashtu presin përkrahje të madhe nga mërgimtarët në Austri, ashtu siç i kanë përkrahur deri më tan

Dy boksierët e njohur shqiptarë, Nuri e Sefer Seferi, do të zhvillojnë ndeshjen së bashku më 16 mars në Vjenë të Austrisë edhe atë kundër boksierëve nga Afrika.

Nuri Seferi do të ndeshet kundër boksierit nga Namibia, Wilberforce Shihepo. Boksieri afrikan deri më tani ka zhvilluar 33 duele, nga të cilat, 24 fitore (17 me nokaut), si dhe ka nëntë humbje, kurse vëllai i tij, Seferi do të ndeshet me Vikapita Merero, përcjell albinfo.ch.

Nuri Seferi deri më tani ka zhvilluar 47 duele, prej të cilave, 39 fitore (22 me nokaut), si dhe ka tetë humbje.

Vëllezërit Seferi përgatitjet janë duke i zhvilluar në klubin e tyre dhe janë të bindur se do të triumfojnë.

Ata gjithashtu presin përkrahje të madhe nga mërgimtarët në Austri, ashtu siç i kanë përkrahur deri më tani.