Muzikë

Venecia: Rita Ora flet për Kosovën

Këngëtarja kosovare, Rita Ora, e ka prezentuar edhe një herë si është më së miri Kosovën në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Venecia të Italisë, përcjell albinfo.ch.

Ajo ka marrë pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve DVF të themeluar nga stilistja Diane von Furstenberg, e cila i dallon gratë e jashtëzakonshme që janë të përkushtuara për të transformuar jetën e grave të tjera. Gjatë fjalimit të saj ka thënë se ka qenë një ëndërr e kahershme e saj që të punojë me fëmijët në Kosovë dhe t’i motivojë ata.

“Kam shkuar në vendin tim, Prishtinë, shumë herë, për t’u dhënë fëmijëve tanë platforma shumë të sigurta, posaçërisht për mua ajo çfarë dëshiroja të bëja për ata është që t’i vendos në një hapësirë kreative”, ka thënë Ora derisa e ka prezentuar këtë çmim.