Kosova

Veturat që hyjnë nga Serbia paguajnë 5 euro për 60 ditë për targa të përkohshme në Kosovë

Të gjitha automjetet që hyjnë në Kosovë nga Serbia duhet të vendosin targa të përkohshme – çmimi 5 euro për 60 ditë

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka njoftuar se është marrë vendim që nga sot të vendoset reciprocitetit ndaj Serbisë sa u përket targave të automjeteve.

Në vendim thuhet se obligohet pajisja me targa të përkohshme për të gjitha automjetet që mbajnë targa të Serbisë dhe hyjnë në territorin e Kosovës.

Pajisja me targa të përkohshme bëhet në të gjitha pikat e kalimit kufitar të vendit.

Po ashtu, në vendim thuhet se vlefshmëria e këtyre targave të përkohshme është 60 ditë dhe se çmimi për to është 5 euro.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI