Kosova

VIDEO: Platforma Albinfo.ch bashkon bizneset nga Zvicra e Kosova

Me organizim të platformës albinfo.ch dhe mbështetje të USAID-it, Kosova dhe bizneset kosovare promovuan produktet e industrisë së drurit në eventin e quajtur “The Future of Living” para më shumë se njëqind afaristëve shqiptarë të Zvicrës dhe të tjerë të ardhur nga Kosova. Kështu u shënua ceremonia promovues me prodhuesit më të njohur kosovarë të drurit, të cilët po prezantonin në këtë panair disa nga produktet e tyre më të mira që synojnë tregun zviceran.