Kosova

Von Cramon: Samiti BE-Ballkani Perëndimor një “dështim i plotë”

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, e ka quajtur “dështim të plotë” samitin e Bashkimi Evropian – Ballkani Perëndimorë.

“Ky samit BE-Ballkani perëndimor ishte dështim i plotë. Kjo dërgon një sinjal vërtetë katastrofik. Është vetëm një person i lumtur në këtë situatë dhe ai ulet në Kremlin”, ka shkruar Viola von Cramon në Twitter.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI