Lajme

Votuesit zviceranë refuzojnë ndalimin e testimit të kafshëve

Votuesit kanë hedhur poshtë qartë një ndalim të plotë të eksperimenteve mbi krijesat e gjalla në Zvicër. Është hera e katërt që zviceranët thonë fjalën e tyre për këtë çështje.

Një projeksion i hershëm i publikuar nga instituti GfS tregoi se 79% e votuesve kishin thënë “Jo” të dielën për përpjekjen e fundit për të ndaluar të gjitha eksperimentet mbi kafshët dhe njerëzit dhe për të ndaluar importin e çdo produkti të ri të zhvilluar, duke përdorur testime të tilla, shkruan swissinfo.ch, përcjell albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI