Kosova

Washington Post shkruan për zërin e sopranos shqiptare Ana Naqe

Sopranoja shqiptare, Ana Naqe, jeton prej 20 vjetësh në Evropë.

Ajo jeton dhe ushtron aktivitetin e saj artistik në Belgjikë dhe në gjithë Evropën, transmeton albinfo.ch.

Artistja e mirënjohur vazhdon me interpretimet e saj në skenat evropiane.

Washington Post ka shkruar për operan e re që zhvillohet në teatrin prestigjoz La Monnaie në Bruksel në prill 2025. Është një kreacion i shkruar posaçërisht për zërin tim në rolin kryesor, Madame Bovary, transmeton tutje albinfo.ch.

Po ashtu vlen të theksiohet se në sezonin që vjen, Ana do të debutojë në Madame Butterfly, te Puccini, në operan Antwerpen e Gent. /Albinfo.ch

https://www.washingtonpost.com/national/2024/04/20/castellucci-monnaie-ring-cycle/06ca4158-ff37-11ee-87ac-20f7e67cbe29_story.html