Ka nisur seanca e tretë për ecurinë e çështjes ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit nga Dhomat e Specializuara.

Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi nuk janë të pranishëm në seancë por ata po e ndjekin këtë përmes video-konferencës.

Gjykatësi Nicolas Guillo ka thënë se qëllimi i sotëm është që të diskutojmë ecurinë e çështjes, raporton Telegrafi, përcjell Albinfo.ch.

Aktakuza u konfirmua më 26 tetor nga gjykatësi i procedurës paraprake ndaj tyre.

 Biografi e shkurt

  WHO’S WHO të tjera