Bota

Yjet udhëtojnë me 114 avionë privatë në ngjarjen klimatike

Në kampin e shtatë të Google në Itali, yjet, milionerët dhe Princi Harry po debatojnë për ndryshimin e klimës.

Problemi: Ata arritën me avionë privatë dhe mega-jahte.

Për herë të shtatë, themeluesit e Google Sergey Brin (45) dhe Larry Page (46) organizuan kampin e misterit të Google në Siçili.

Për tre ditë, temat janë ndryshimi i klimës, mbrojtja e mjedisit, të drejtat e njeriut dhe politika. 200 të ftuar marrin pjesë në konferencë, duke përfshirë yjet e Hollivudit, milionerët dhe Princin Harry.

Të enjten, 34-vjeçari thuhet se ka mbajtur një fjalim mbi nevojën për të shpëtuar mjedisin sipas “New York Post”, përcjell Albinfo.ch.

Përmbajtja bazohej kryesisht në intervistën e tij “Vogue” me konservatorin e natyrës dhe shkencëtarin e sjelljes Jane Goodall (85).