Lajme

Ylli Doko zgjidhet kryetar i FDP të Bassersdorf-it

Në mbledhjen gjenerale në fillim të qershorit, anëtarët e FDP-së së Bassersdorf’it njëzëri e zgjodhën Ylli Dokon kryetar të ri të degës së FDP-së në Bassersdorf, shkruan albinfo.ch.

Ylli Doko nuk është i panjohur në Bassersdorf, ka qenë aktiv në parlamentin rinor dhe është anëtar i komisionit të të rinjve.

Para tre vjetëve ishte kandidat për Parlamentin e kantonit Cyrih dhe në delegat të deges kantonale të partisë. Ylli Doko drejton një kompani, e cila këshillon kompani dhe persona privatë për të gjitha çështjet në lidhe me financa dhe sigurime.

Ai është i martuar dhe ka një djalë. Është ende herët për të vendosur synime konkrete, thekson Doko.

“Sigurisht që dua të fokusohem në rritjen e anëtarëve dhe pë.r zgjedhjet kantonale që do të mbahen më 12 shkurt 2023”.

Ylli donte të promovonte edhe komunikimin përmes rrjeteve sociale, pasi aty mund të adresohen edhe anëtarë të moshës të ri. Ai është i lumtur për besimin e dhënë ndaj tij dhe detyrën e re si kryetar partie, shkruan tutje albinfo.ch.

Ylli Doko është antar edhe në Kryesinë e Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI