Lajme

Zvicër: ‘Forumi Ekonomik” ndërmjet bizneseve të diasporës shqiptare dhe atyre nga Kosova

Ambasada e Republikës së Kosovës në Zvicër dhe Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Gjenevë me datë 2 dhjetor do të organizojnë “FORUMIN EKONOMIK”, ndërmjet bizneseve të diasporës shqiptare dhe të bizneseve të Kosovës, shkruan albinfo.ch.

Vlen të theksohet se forumi do të mbahet nga ora nga ora 13.30 e ditës së shtunë në La Cité Fleurie, Chemin de l’Echo 3, 1213 Onex.

 

Programi

 

13.00: Regjistrimi

13.30: Fjalë përshëndetëse nga Ambasadori Ukelli

13.40: Fjalë përshëndetëse nga përfaqësuesi i Departamentit për Diplomaci Ekonomike / MPJD

14.00: Prezantimi i të gjithë pjesëmarrësve

15.00 – 17.30: Takimet B2B

17.30: Aperitiv

18.30: Networking dinner (Darkë)