Lajme

Zvicra ndihmon në ndërtimin e qendres së re të karrierës në Viti

Sot është përuruar qendra e re e karrierës në shkollën “Jonuz Zejnullahu” në Viti, financim ky nga Zvicra dhe Komuna e Vitisë.

Kjo është qendra e nëntë me radhë e ndërtuar për të ndihmuar të rinjët të zhvillojnë aftësitë e tyre.

Kjo qendër e karrierës do të këshillojë qindra nxënës, do të ndërmjetësojë punësimin, dhe gradualisht do të kontribuojë në depërtimin më të lehtë në tregun e punës në Kosovë.
albinfo.ch
albinfo.ch