AT Balkani

Zvicra përkrahu publikimin e raportit të Admoverit “Brendi i Ballkanit – Kosova dhe shqiptarët”

Tregime të ndryshme historike në Ballkan shpesh kanë qenë burim i ndarjes mes popujve të rajonit.

Librat e historisë objektive dhe të bazuara në fakt janë thelbësore për një mirëkuptim më të mirë midis kombeve ndërsa librat e përbashkët të historisë ndihmojnë në promovimin e tregimeve të ndryshme, transmeton albinfo.ch.

Zvicra përkrahu publikimin e raportit të Admoverit ′′ Brendi i Ballkanit – Kosova dhe shqiptarët në librat e historisë alternative pan-ballkanike ” nga Shkelzen Gashi.

Duhet theksuar se raporti analizon nga perspektiva shqiptare dhe shqiptare të Kosovës librin e përbashkët të historisë që ishte mbështetur nga The Qendra për Demokraci dhe Pajtim në Evropën Juglindore. /Albinfo.ch.

Fotografia e Embassy of Switzerland in Kosovo

Fotografia e Embassy of Switzerland in Kosovo

Fotografia e Embassy of Switzerland in Kosovo