Kalendari

Debat: Martesa përtej kufijve!

"Parandalo" organizon debatin e radhës me temën “Bashkimi familjar - mundësit dhe sfidat nga martesat që lidhen mes shqiptarëve në Zvicër dhe atyre në vendlindje“

Debati mbahet ditën e dielë, më 2 korrik 2017
Koha: Në orën 16:00 – 18:00
Vendi: Salla e Gemeinschaftszentrum Oerlikon
Adresa: Gubelstrasse 10, 8050 Zürich

Për më shumë informata  kontaktoni shoqatën “Parandalo”
Xhemal Selimi, Tel. 076 419 11 10, [email protected]parandalo.ch, www.parandalo.ch

Ky takim mbështet nga Entit për Integrim i qytetit të Zürich-ut, në kuadër të programit kantonal për integrim, poashtu mbështet nga Institutit kantonal për çështjet e Integrimit dhe Sekretariatit Shtetëror për Migracion.

Në vijim flyer në gjermanisht dhe shqip:

Flyer_02072017_al

Shkarko Dokumentin

Flyer_02072017_al

Shkarko Dokumentin