Shqipëria

12 bashki në Shqipëri fituan grante në konkursin e Programit ‘Askush Mos të Mbetet Pas’

Hap i rëndësishëm në përfshirjen sociale: 12 bashki fituan grante në konkursin e Programit ‘Askush Mos të Mbetet Pas’ nga UNDP në Shqipëri dhe Zvicra.

Kjo mbështetje financiare do t’u mundësojë atyre të përmirësojnë kujdesin social dhe shërbimet gjithëpërfshirëse për grupet më të prekshme.

Këtë e festuam me një ceremoni nënshkrimi në Lushnje, duke inkurajuar bashkitë që të sigurojnë që shërbimet thelbësore të shkojnë tek të gjithë, njofton ambasada e Zvicrës në Shqipëri, përcjell albinfo.ch.

https://www.facebook.com/SwissEmbassyTirana/posts/744786254441770