AT Balkani

139 raste të reja me koronavirus në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1627 teste të realizuara, 139 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19: Shkup-30, Kumanovë-20, Dibër-2, Shtip-15, Prilep-1, Tetovë-6, Strug-8, Manastir-2, Ohër-3, Kavadarc-8, Gostivar-19, Gjevgjeli-1, Strumicë-2, Koçan-5, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-3, Berovë-1, Dellçevë-1, Sveti Nikollë-6 dhe Kërçovë-4.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 239 pacientë të shëruar: Shkup-132, Kumanovë-22, Dibër-8, Shtip-14, Prilep-4, Tetovë-6, Veles-1, Manastir-7, Kavadarc-3, Gostivar-2, Koçan-3, Demir Hisar-4, Dellçevë-3, Sveti Nikollë-23, Kërçovë-6 dhe Negotinë-1. Ndërsa një pacient 66 vjeç nga Ohri ka humbur betejën me virusin korona. /Albinfo.ch