AT Balkani

35,200 aplikime janë aprovuar deri tani nga diaspora

Nga numri total i aplikimeve nga diaspora, thuhet se mbi 35 mijë janë aprovuar, dhe në ditët në vazhdim priten aprovimet edhe të aplikimeve të tjera, transmeton albinfo.ch.

Në një prononcim të fundit, Valmir Elezi, zëdhënës i Komisionit Qendror Zgjedhor, ka treguar se 35,200 janë të aprovuara nga totali i aplikimeve dhe ditët në vazhdim do të aprovohen edhe të tjerat, tha ai.

Ndërkohë, në total, aplikimet nga e mbarë diaspora kanë arritur rreth 65 mijë aplikime për votim në zgjedhjet qendrore të 14 shkurtit, përcjell albinfo.ch.

“Deri më sot, në orën 12, në sistem janë futur rreth 65 mijë aplikacione deri më sot, që nga koha kur ka filluar periudha e aplikimit për votim në zgjedhjet e Kosova. Të aprovuara janë rreth 35,200 aplikacione. Pjesa më e madhe e tyre, më shumë se 20 mijë, deri në orën 12, janë rreth 85 mijë e-maila të pa-hapura”, ka deklaruar Elezi.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI