Sporti

4 nga 5 shqiptarët në formacionin e parë të Zvicrës kundër Portugalisë

Përzgjedhësi i Kombëtares së Zvicrës, Petkovic është përcaktuar për 11-shen e parë në ndeshjen vendimtare që pas pak minutash fillon kundër Portugalisë në Lisabonë.

Në mesin e njëmbëdhjetëshes janë edhe katër futbollistët shqiptarozviceranë: Mehmedi, Shaqiri, Xhemali dhe Xhaka. Pra mungon vetëm Behrami.

Ky është formcaioni me të cilin Zvicra e fillon ndeshjen: Sommer, Djourou, Rodriguez, Schär, Lichtseiner, Freuler, Xhemaili, Xhaka, Mehmedi, Shaqiri dhe Seferovic