Lajme

“Air France” do të shkurtojë 6,500 vende pune

Kompania ajrore ‘Air France’ synon të paraqesë një plan për të shkurtuar pak më shumë se 6.500 vende pune deri në fund të vitit 2022, ndër ta janë pensionistët që nuk do të zëvendësohen, sipas dy burimeve të njohura, raporton “Reuters”, përcjell albinfo.ch.

Stafi tokësor pritet të jetë ndër më të goditurit nga planet e shkurtimit të vendeve të punës, pasi linja ajrore po shikon të zvogëlojë kapacitetin dhe të dalë nga humbja për shkak të krizës që po shkakton koronavirusi.

Air France nuk ka pranuar të komentojë planet e pushimeve nga puna.