Integrimi

“Albanian Heritage Foundation of Tampa Bay” feston 7-vjetorin e themelimit

Shoqata “Albanian Heritage Foundation of Tampa Bay“ Florida, SHBA ka festuar 7-vjetorin e themelimit të saj. 

Kjo shoqatë që nga dita e parë ka pasur për mision ruajtjen e traditave dhe kulturës shqiptare  ne Florida dhe të qëndrojnë pranë njëri-tjetrit, duke përcjellë në breza atë që trashëguan, shkruan albinfo.ch. 

Njëherësh ata kanë organizuar disa festivale për shqiptarët atje.