Shqiptaro-zviceranët dhe Zgjedhjet Federale 2015

Zgjedhjet 2015 : së shpejti do të duhet të bëni përzgjedhjen tuaj

Por, para se ta bëni këtë,  ju ftojmë ti bashkangjiteni debatit me kandidatët shqiptarozviceranë që kërkojnë votën tuaj për t’ju përfaqësuar në Kuvendin e Zvicrës.

Me Etrit Hasler, Arber Bullakaj, Egzon Zhuta dhe Nazmije Ismajli ju do të bëheni pjesë e debatit të hapur rreth zgjedhjeve federale.

Prend Berisha dhe Veton Rrasaj nga radhët e J-CVP,  përshëndesin debatin, por për shkak të obligimeve zgjedhore nuk mund të marrin pjesë.

Ju presim të dielën, më 27 shtator 2015, prej orës 13.30 me aperetiv në sallën e madhe të qytetit St. Gallen, në Waaghaus.