Kosova

Ambasada amerikane mbështet thirrjen për largim të UNMIK-ut nga Kosova

Edhe një herë Ambasada amerikane në Prishtinë ka ripërsëritur thirrjet për mbylljen e misionit të UNMIK-ut në Kosovë, duke ricituar atë që tha përfaqësuesi i SHBA-së, Jeffrey DeLaurentis, dje në Këshillin e Sigurimit të OKB-së.

“Ngjarjet e fundit përsëri demonstruan se UNMIK-u e ka përmbushur qëllimin e tij, siç është përcaktuar në mandatin fillestar. Ne duhet ta pranojmë këtë realitet dhe të shkojmë drejt mbylljes së tij”, thuhet në mbishkrimin e Ambasadës në Twitter.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI