Lajme

Ambasada e Kosovës, njoftim të rëndësishëm për bashkatdhetarët në Zvicër

Ambasada e Kosovës në Bernë ka dhënë një njoftim të rëndësishëm për ata të cilët po qëndrojnë si vizitorë në Zvicër.

Postimi i plotë në rrjetin social Facebook:

Të gjithë shtetasit e Republikës së Kosovës, të cilët po qëndrojnë si turistë/vizitorë në Zvicër, që për arsye të Covid-19 nuk kanë mundur të udhëtojnë për Kosovë dhe u skadon afati i vizës, luten ta njoftojnë Ambasadën e Republikës së Kosovës në Bernë, në mënyrë që të bëhet evidentimi i të dhënave të tyre dhe të shihet mundësia e kthimit të organizuar në Kosovë.
Shtetasit kosovarë me banim në kantonet, të cilat i mbulon Ambasada Kosovës në Bernë, luten ta kontaktojnë shërbimin konsullor të Ambasadës dhe t’i dërgojnë kopjen e pasaportës, kopjen e vizës dhe një numër kontaktues në e-mail: [email protected]
Për informacione shtesë luteni të na kontaktoni në numrin emergjent:
+41 77 479 11 86