Lajme

Ambasada e Kosovës në Bernë organizon promovimin e botimeve të ISEAL-it

Ambasada e Kosovës në Bernë ka organizuar promovimin e botimeve të ISEAL-it të vitit 2019, përcjellë albinfo.ch

Ky organizim do të mbahet me 4 dhjetor 2019 me fillim nga ora 18:30.

Ky është njoftimi i plotë i ambasadës në facebook.

Ambasada e Kosovës në Bernë organizon më 4 dhjetor 2019 në ora 18:30, promovimin e botimeve të ISEALit të vitit 2019 :

– “40 vite në shërbim të diplomacisë Zvicërane” (botim në gjuhën frenge)
– “Urtësi nga Kosova” (botim në gjuhët shqipe, gjermane, frenge, italiane dhe angleze)
– “Kosova, Histori e pranishme e një shteti të ri” (botime ne gjuhët shqipe dhe frenge)
– “Rrënjë për tu rritur gjetiu” (botime në gjuhët shqipe dhe frenge)


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI