Gjuha

Ambasada e Kosovës në Bernë uron festën e Kurban Bajramit

Urojmë që fryma dhe përkushtimi i juaj, të bëhet qëllim për të shtuar dashurinë dhe manifestuar tolerancën dhe rritë edhe më shumë ndihmën dhe solidaritetin brenda komunitetit

Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë u ka uruar të gjithë besimtarëve të fesë islame, festën e Kurban Bajramit, që është të martën (nesër).

Urimi i plotë

Në emër të Ambasadës të Republikës së Kosovës në Bernë, dhe në emrin tim, të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës besimtarëve të fesë islame, që jetojnë dhe veprojnë në Konfederatën e Zvicrës dhe në Principatën e Lihtenshtajnit, u shpreh urimet më të mira për Festën e Kurban Bajramit.

Urojmë që fryma dhe përkushtimi i juaj, të bëhet qëllim për të shtuar dashurinë dhe manifestuar tolerancën dhe rritë edhe më shumë ndihmën dhe solidaritetin brenda komunitetit, aty ku jetoni dhe veproni, duke menduar dhe vepruar edhe për të mirën e Shtetit të Kosovës, i cili është një shembull i lartë reference ndërkombëtare i harmonisë midis njerëzve të përkatësive të ndryshme etnike dhe fetare.

Urime dhe gëzuar festën e Kurban Bajramit!

Paçi shëndet, begati, solidaritet e mirëqenie në familjet tuaja!

Gëzuar!

Nazane Breca

Ambasadore