Lajme

Njoftimi nga Ambasada e Kosovës në Gjermani

Me rastin e Festës së Fiter Bajramit, puna me palë në Ambasadën dhe konsullatat e Kosovës në Munih, Stuttgart, Frankfurt, Hamburg, Dyseldorf nuk do të zhvillohet të hënën më datë 25 maj, kështu ka njoftuar Ambasada e Kosovës në Gjermani përmes rrjetit social Facebook.

Me këtë njoftim Ambasada e Kosovës në Gjermani falënderon qytetarët për mirëkuptim, thuhet në një njoftim të publikuar në Facebook nga ana e kësaj ambasade.