Kosova

Ambasada e Zvicrës uron përvjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Ambasada e Zvicrës në Kosovë: Urime 15-vjetori i Republikës, Kosovë!

Zvicra ishte ndër njohësit e hershëm të shtetndërtimit të Kosovës dhe mbetet e përkushtuar në forcimin e saj bilateral me Kosovën, përcjell albinfo.ch.

Zvicra e njohu Pavarësinë e Kosovës më 27 shkurt 2018.

Në këto vite janë shënuar suksese të mëdha mes dy vendeve dhe me rastin e Pavarësisë, Ambasada e Zvicrës shkruan: Urime 15-vjetori i Republikës, Kosovë!