Kosova

Ambasadori zviceran i ofron mbështetje Ministrit Hasani

Ministri Hasani falënderoi ambasadorin zviceran për bashkëpunimin e deritanishëm dhe njëkohësisht  njoftoi për prioritetet e MTI-së

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, në takimin që ka pasur me ambasadorin zviceran Jean-Hubert Lebet, u zotuan se gjatë këtij mandati do të ketë një bashkëpunim edhe më të thellë ndërmjet këtyre dy shteteve, transmeton albinfo.ch.

Në takim kanë marrë pjesë edhe zëvendësshefja e misionit Anita Schluchter-Roth dhe drejtori i SDC (DEZA-DDC),   Patrick Etienne.

Ministri Hasani falënderoi ambasadorin zviceran për bashkëpunimin e deritanishëm dhe njëkohësisht  njoftoi për prioritetet e MTI-se që do të ndërmerren gjatë këtij mandati.

E ambasadorin zviceran, Jean-Hubert Lebet e uroi ministrin Hasani për marrje e detyrës se re dhe i ofroi mbështetje ne fushën e bashkëpunimit ekonomik.