Kosova

Anulohen votat, komuna e Hanit të Elezit shkon në rivotim

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka anuluar të gjitha votat për kryetar të Komunës së Hanit të Elezit.

Kështu, bazuar në këtë vendim, komuna e Hanit të Elezit shkon në rivotim vetëm për kryetar.

Vendimi PZAP-së vjen pas ankesës së kryetarit aktual, kandidatit të pavarur Rufki Suma i cili pretendoi se simpatizantët e Partisë Demokratike të Kosovës kishin bërë presion mbi qytetarë në ditën e zgjedhjeve madje sipas tij, çdo qytetar e kanë përcjellë me veturë.

“Zgjedhjet janë anuluar për shkak të minimit të integritetit të zgjedhjeve si rezultat i presionit dhe organizimit me qëllim të përfitimit të mbështetjes së votuesve”, thuhet në arsyetimin e PZAP-së, transmeton Albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI