Autotech

Apple synon “për t’u bërë një lojtar i madh i Hollywood-it”

Për këtë arsye, Apple po ndërton një seli të re rajonale në Los Angeles

Apple do të ndërtojë një seli të re rajonale në kufirin e Culver City dhe Los Angeles, tha kompania të premten, duke sinjalizuar investimin e vazhdueshëm të kompanisë për t’u bërë një lojtar i madh i Hollywood-it.

Selia do të përfshijë dy ndërtesa zyrash dhe do të strehojë ekipe që punojnë në Apple TV+, Apple Music, inxhinieri dhe inteligjencë artificiale, tha Apple.

Selia e re e Apple është një shenjë se kompania do të vazhdojë të investojë në krijimin e përmbajtjes për Apple TV+, shërbimi i saj i transmetimit, i cili filloi në vitin 2019.

Gjithashtu tregon se Apple do të vazhdojë punësimin dhe zgjerimin në Hollywood.

Megjithatë Apple ende nuk ka zbuluar numrat e abonuesve për Apple TV+, thuhet se ka shumë më pak orë përmbajtje sesa rivalët, si Netflix ose Disney+.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI