Sporte Luftarake

Arnold Gjergjaj merr titullin

Arnold Gjergjaj me meçin e fundit ka bërë një rikthim të shkëlqyer në boks, duke regjistruar fitoren e 38-të të karrierës kundër Dominic Vial të shtunën. Ai arriti të mposhtë boksierin gjerman në raundin e dytë, duke siguruar kështu edhe titullin WBF Intercontinental në kategorinë e peshave të rënda.

“Dua të falënderoj të gjithë ata që më kanë mbështetur gjithmonë dhe të gjithë sponsorët e mi që më kanë shoqëruar në këtë rrugëtim”, ka shkruar pas fitores vetë boksieri.

Autor i fotografive Bekim Dalipi:

albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch

 

 


 Biografi e shkurtë:

  • Emri e mbiemriArnold Gjergjaj 
  • Prejardhja:Gjakovë
  • Vendi ku vepron:Basel, Zvicër
  • Profesioni:Bokiser, profesionist