Lajme

Artisti mërgimtar, Arian Llani, ka hapur ekspozitën me titull “L’inizio è sempre oggi”

Artisti shqiptar, Arian Llani, i cili jeton e punon prej shumë vjetësh në Itali, ka hapur ekspozitën me titull “L’inizio è sempre oggi”, në ambientet e Konsullatës së Republikës së Shqipërisë në Milano, shkruan albinfo.ch.

Ekspozita do të qendrojë e hapur deri më 10 prill 2022.

Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 12 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë art në lidhje me: 1 person

Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI