Kosova

Artistja zvicerane me ekspozitë unike në qytetin e Mitrovicës

Artistja zvicerane Sophie Guyot e cila krijon lidhje mes njerëzve përtej kufijve gjeografikë duke eksploruar fatet dhe kujtimet e qytetarëve, ka hapur ekspozitën “The Stardust Memory Project” përmes sëcilës mund të bëhet një shëtitje unike në rrugët e Mitrovicës.

“Zvicra dhe AktivMitrovica, në bashkëpunim me Aquarius dhe 7arte, patën kënaqësinë të mirëpresin artisten zvicerane Sophie Guyot e cila krijon lidhje mes njerëzve përtej kufijve gjeografikë duke eksploruar fatet dhe kujtimet e qytetarëve. Për të zbuluar ekspozitën e përkohshme të “The Stardust Memory Project”, bëni një shëtitje unike në rrugët e Mitrovicës dhe shikoni histori individuale të ngrohta”, thuhet në njoftimin e ambasadës së Zvicrës në Prishtinë, transmeton Albinfo.ch.

 

Ekspozita mund të shikohet këtu:

https://www.stardustmemoryproject.com