Shqiptaro-zviceranët dhe Zgjedhjet Federale 2015

Atmosfera në shtabet zgjedhore të kandidatëve shqiptarozviceranë

Sipas rezultateve aktuale në listën e të rinjve CVP/PDC-së, Herolinda Rexhepi figuron e treta ende pa u numëruar votat në të gjitha komunat e Solothurnit.

Herolinda Rexhepi dhe Shpetim Xhemaili, dy kandidët me origjinë shqiptare nga Solothurni për deputetë të Parlamentit nacional të Zvicrës sjellin për lexuesit e albinfo.ch atmosferën nga shtab i tyre zgjedhor.

Ata së bashku me kandidatët zviceranë nga CVP janë në pritje të numërimit të votave nga procesi i sotëm zgjedhor në Zvicër.

Sipas rezultateve aktuale në listën e të rinjve  CVP/PDC-së, Herolinda Rexhepi figuron e treta ende pa u numëruar votat në të gjitha komunat e Solothurnit.

Albinfo.ch do të sjell atmosferën edhe nga shtabet tjera zgjedhore të kandidatëve tjerë me origjinë shqiptare që kanë garuar për një ulëse në Parlamentin e Zvicrës.


 Të tjera nga Shqiptaro-zviceranët dhe Zgjedhjet Federale 2015