Portrete të firmave

Aviokompania zvicerane që flet shqip

Aviokompania zvicerane CHAIR është e vetmja  kompani që ofron sqarime të specializuara në gjuhën shqipe në aeroplanët e saj që udhëtojnë nga Kosova në Zvicër dhe Gjermani, apo anasjelltas.

Në çdo aeroplan që udhëton për Kosovë, CHAIR ofron sqarime gjatë aterimit dhe ngritjes edhe në gjuhën shqipe.

Përveç kësaj, kompania është kujdesur që në bordin e aeroplanëve të ketë angazhuar edhe stjuardesë apo stjuardesa shqiptare.

Chair Airlines ka zgjeruar këtë vit kapacitetet e fluturimit edhe në Bazel dhe në Gjermani.