Kosova

Baleti Kombëtar i Kosovës paraqitet me performancë në Austri

Balerinët nga Kosova në kuadër të trupës kombëtare të baletit do të perdormojnë në Austri. Këtë e ka bërë të ditur Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Kosovës.

Në Festivalin Ndërkombëtar “Bühnenwerkstatt International Tanzthetater Festival”, në Graz do të jenë pjesëmarrës edhe Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës.

Balerinët nga Kosova do të performojnë ‘Corror o Fado’ nga koreografi Daniel Cardoso, thuhet në postimin e MKRS-së.