Lajme

Belgjikë: Hapet ekspozita “Voyage Onirique” nga piktori shqiptar, Dastid Miluka

Pjesëmarrës në shumë aktivitete artistike personale dhe kolektive, të zhvilluara në Belgjikë, Francë, Hollandë, Gjermani, Zvicër etj.

Piktori shqiptar, Dastid Miluka, prej vitit 2003 jeton dhe punon në Belgjikë.

Bëhet e ditur se artisti shqiptar, Dastid Miluka, ka hapur së fundmi ekspozitën me titull “Voyage Onirique”, e cila do të jetë e hapur deri më datë 23 prill, shkruan albinfo.ch.

Vlen të theksohet se piktori shqiptar, Dastid Miluka, prej vitit 2003 jeton dhe punon në Belgjikë.

Ai është pjesëmarrës në shumë aktivitete artistike personale dhe kolektive, të zhvilluara në Belgjikë, Francë, Hollandë, Gjermani, Zvicër etj.

Kompozimet e tij janë vlerësuar gjithmonë nga kritika dhe publiku, duke u vlerësuar me çmime të ndryshme. /Albinfo.ch

Për më shumë info, klikoni KETU


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI