Lajme

Bernë: Tenton t’i ikë policisë, përdoren edhe armët

Një shofer dëshironte t’i largohej një kontrolli të policisë gjatë ditës së sotme. Ai filloi të largohej kontrollit dhe të mos u bindej urdhrave të policisë.

Gjatë ndjekjes policia kishte marrë edhe urdhër për të gjuajtur me armë për të ndaluar vozitësin që nuk po u bindej urdhrave për ndalje.

Zëdhënësi i policisë kantonale të Bernës, Dominik Jäggi, konfirmoi rastin.

“Një person u përpoq të shmangte një kontroll policie në Bernë”.

Personi më pas ishte aksidentuar me një shtëpizë në skaj të rrugës, ku më pas edhe ishte arrestuar.

Policia ka njoftuar se gjatë këtij misioni nuk ka pasur asnjë të lënduar, përcjell Albinfo.ch.