Lajme

Besa Shahini rrëfen menaxhimin e krizës së tërmetit

Dy periudha mortesh bashkuan shqiptarët.

Në luftën e Kosovës, Shqipëria hapi dyert për strehim dhe ndihmë, ndërsa 20 vjet më pas të njëjtën gjë e bëri Kosova pas tërmetit të 26 nëntorit ku mbetën të vdekur mbi 50 persona.

Në të dy këto momente kërkoi ndihmë Besa Shahini. Më 1999 si një e re kosovare, derisa tash si Ministre e Arsimit në Shqipëri.

Për të kjo është një dëshmi.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI