Lajme

Britania e Madhe ndan edhe dy milionë euro për Kosovën

Ambasadori britanik në Kosovë, Nicholas Abbott, ka bërë të ditur se Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar ka vendosur që t’i ndajë 2 milionë euro përkrahje shtesë për të ndihmuar popullin e Kosovës që të kthehet në normalitet.

Abbott ka thënë se ky projekt do të fokusohet në sektorin e shëndetësisë dhe të arsimit.

Sot, me kënaqësi ju njoftoj se qeveria e Mbretërisë së Bashkuar ka vendosur që t’i ndajë 2 milionë euro përkrahje shtesë…

Publiée par Nicholas Abbott sur Lundi 5 octobre 2020