Kosova

Ministri Çeku, në Samitin e Rinisë së Ballkanit në Austri

Me ftesë të kancelarisë federale të Republikës së Austrisë, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit nga Kosova, Hajrullah Çeku, mori pjesë në Samitin e Rinisë të Ballkanit Perëndimor.

“Gjatë vizitës pata takime me Ministren e BE-se dhe Kushtetutës së Austrisë, znj. Karoline Etdstadler dhe Sekretaren Austriake të Shtetit për Rini, Claudia Plakolm. Në fund, pata rastin t’u drejtohem 200 të rinjve që përfaqësojnë organizata joqeveritare nga e gjithë Austria, në ngjarjen përmbyllëse të Vitit Europian të Rinisë 2022”, shkruan ai në Facebook.