Lajme

Cilat janë pesë shtetet më të rrezikshme për të jetuar ose punuar?

Rezultatet e një anketimi të fundit nga “InterNations” kanë reflektuar rrezikshmërinë brenda 64 shteteve të botës.

Për këtë anketim janë marrë përgjigjet e mbi 20,000 njerëzve rreth kualitetit të jetës, kostos së jetesës, financave personale etj., transmeton lajmi.net.

Përveç kësaj, anketimi e ka mbuluar edhe aspektin e sigurisë, përkatësisht faktorët, si paqja, siguria personale dhe stabiliteti ekonomik.

Rezultatet janë përpunuar, e më pas është bërë radhitja e vendeve për nga rrezikshmëria e jetesës.

Kjo është lista e 5 vendeve më të rrezikshme për të jetuar:

1. Brazili

2. Afrika Jugore

3. Nigeria

4. Argjentina

5. India. /Lajmi.net/