Tematike

Cilët janë ofruesit më të mirë të telefonisë në Zvicër?

Kur është fjala për zgjedhjen e një ofruesi të telefonisë në Zvicër, ka disa opsione dhe shtrohet pyetja nëse duhet çdo herë të kërkoni opsionin më të lirë, a ofrojnë disa telefoni norma më të mira të të dhënave, çka ia vlenë etj.

Nëse dëshironi siguri në numër dhe valë të mjaftueshme çdo herë, atëherë duhet të bashkëpunoni me Swisscom, ofruesin ma të madh të telekomunikacionit në vend, përcjellë albinfo.ch.

Swisscom është operatori i rrjetit më të madh celuar në Zvicër dhe tashmë ka filluar edhe palatëformë 5g dhe kjo e bënë që të ketë shërbime më të shtrenjta.

Opsione të tjera të mëdha janë Salt dhe Sunrise. Por, këto dy kompani nuk arrijnë ta mbulojnë gjithë vendin në nivelin e duhur, zakonisht ka pengesa sidomos ne vendet më të vjetra.

Pastaj ka dhjetra ofrues të vegjël si M-Budget Mobile (një shërbim i ri i zëvendësuar Sëisscom me anë të zinxhirit të supermarketeve Migros), filiali Sunrise Yallo, dega e Sëisscom dhe Lebara, të gjitha këto mund të jenë vlera shumë të mira në varësi të asaj që po kërkoni, transmeton albinfo.ch

Kompania më e komentuar nga lexuesit e saj ishte Sunrise,ku në përgjithësi kanë dhënë komente positive.

Paketa më e lirë Swisscom (një celular i thjeshtë) kushton 45 franga në muaj. Thirrjet në Evropën Perëndimore / BE kushtojnë 60 cent në minutë.